MY PHOTOS, FÉNYKÉP FELVÉTELEIM

PHOTOS: Hungarian events, and other shots
FOTÓK: Magyar Események, és más felvételek:

Most of my pictures are displayed on http://Webshots.Com and you will find my Pictures and/or Albums by searching under : Leslie_Eloed

Legtöbb képem megtalálható a Http://Webshots.Com címen. Albumjaim és/vagy Képeim a keresőben Leslie_Eloed keresőszóra találhatóak.

=========================================

3.17.2007

Rendõrök állították meg a tiltakozókat



Rendõrök állították meg a tiltakozókat

Juhász Attila a Vajdasági Magyar Szövetség polgármesterének, és Józsa László a Magyar Nemzeti Tanács elnökének meghívására, 2007. március 17-én a vajdasági (délvidéki) Zentára látogatott Szili Katalin, a Magyar Országgyûlés elnöke. Az elnök asszony a gróf Batthyány Lajos emléktábla-avatóünnepély díszvendége volt.

A városháza elõtt a délvidéki Magyar Polgári Szövetség demonstráló tagjai várták. Szili Katalint a hátsó ajtón próbálták belopni, de az épület fõbejárati oldalán várakozó tüntetõk egy csoportja mégis észrevette mi készül. Szerb rendõrök állták útját a békés demonstrálóknak, akiknek egyik tábláján az volt olvasható, hogy „NEMZETÁRULÓK!". Egy másik táblán azt kérdezték az elnök asszonytól, hogy „MIT KERESEL ITT ??".

Nem értjük, hogy miért erõszakoskodik velünk a magyarországi MSZP. Ellenünk uszították Magyarország népét, felbátorították a szerb sovinisztákat, a magyarokon élõsködõ – magukat magyarnak nevezõ – szervezeteket segítenek, nem adták meg a kettõs állampolgárságot, elvették az utazás szabadságát – amelyet már szinte mindegyik utódállam biztosított a honfitársainak. Mindezzel párhuzamosan pedig minden évben szigorítanak a vízumkiadás szabályain.

Legközelebb akkor jöjjenek, ha magukkal hozzák a kettõs állampolgárságot.

MPSZ

(2383/070317)

Tájékoztató hírleveleink küldését bármely címrõl a feladónak küldött "Lemondás" tárgyú üres levéllel lehet leállítatni, illetve a levélben megjelölt idõtartamra felfüggesztetni.

Ha van rá lehetõsége, küldje tovább hírleveleinket barátai, rokonai, ismerõsei e-mail címére. Ezzel is segíti a Magyarok Világszövetsége munkáját.

MVSZ Sajtószolgálat

No comments: