MY PHOTOS, FÉNYKÉP FELVÉTELEIM

PHOTOS: Hungarian events, and other shots
FOTÓK: Magyar Események, és más felvételek:

Most of my pictures are displayed on http://Webshots.Com and you will find my Pictures and/or Albums by searching under : Leslie_Eloed

Legtöbb képem megtalálható a Http://Webshots.Com címen. Albumjaim és/vagy Képeim a keresőben Leslie_Eloed keresőszóra találhatóak.

=========================================

3.15.2007

Elõször betiltották, végül mégis

Elõször betiltották, végül mégis koszorúzhattak a Petõfi-szobornál

2007. március 15. 9:53 MNO

A Magyarok Világszövetsége vezetõi a nemzeti ünnep reggelén, csütörtökön megkoszorúzták Budapesten, a Március 15. téren Petõfi Sándor szobrát.

A rendezvényt a rendõrség eredetileg nem engedélyezte, de Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke és Rácz Sándor tiszteletbeli elnök végül zavartalanul, mintegy húsz ember, fõként fiatalok jelenlétében helyezhette el koszorúját a szobornál - jelentette a helyszínrõl a távirati iroda tudósítója.

A Március 15. tér környékén semmiféle komolyabb rendõri jelenlét nem volt tapasztalható.

(MTI)

A Himnusz és a Székely himnusz után Rácz Sándor mondott rövid beszédet, majd a jelenlévõk elénekelték a Szózatot.

Az eseményen sok újságíró volt jelen.

MVSZ Sajtószolgálat

(2379/070315)

Tájékoztató hírleveleink küldését bármely címrõl a feladónak küldött "Lemondás" tárgyú üres levéllel lehet leállítatni, illetve a levélben megjelölt idõtartamra felfüggesztetni.

Ha van rá lehetõsége, küldje tovább hírleveleinket barátai, rokonai, ismerõsei e-mail címére. Ezzel is segíti a Magyarok Világszövetsége munkáját.

MVSZ Sajtószolgálat