MY PHOTOS, FÉNYKÉP FELVÉTELEIM

PHOTOS: Hungarian events, and other shots
FOTÓK: Magyar Események, és más felvételek:

Most of my pictures are displayed on http://Webshots.Com and you will find my Pictures and/or Albums by searching under : Leslie_Eloed

Legtöbb képem megtalálható a Http://Webshots.Com címen. Albumjaim és/vagy Képeim a keresőben Leslie_Eloed keresőszóra találhatóak.

=========================================

3.14.2007

Felhívás a magyar közösségek vezetõihez


Felhívás a magyar közösségek vezetõihez

Ne fogadják Gyurcsány Ferenc március 15-i üzenetét!

Az elõzõ két esztendõben is méltatlan volt március 15-ei ünnepünkhöz az, hogy a világon élõ magyar közösségek e napon kénytelenek voltak meghallgatni Gyurcsány Ferenc budapesti miniszterelnök üzenetét vagy szembesülni voltak kénytelenek személyével, megbízottaival, szereplésével.

Az a miniszterelnök, aki tisztségével visszaélve, Magyarország alkotmányát is megsértve kampányolt azért, hogy a 2004. december 5-i népszavazáson az ország határain kívül élõ magyaroktól megtagadják a magyar állampolgárságot, nemkívánatos személy nemzeti ünnepünkön.

Az a miniszterelnök, aki tisztségét kihasználva hazudott a hatalom megszerzéséért, idegen a tisztességes magyarságtól.

Budapesten napjainkban semmi gyakorlati következménye nincs annak, hogy mindenki tudja: az uralmon lévõ pártok, élükön a kormányfõvel, az ország népét félrevezették, a tavalyi választási gyõzelmet hamis propagandával csikarták ki.

Egy civilizált országban minden jóérzésû politikus lemondott volna, mihelyt róla ilyen derül ki. Gyurcsány Ferenc lemondás helyett rendõrterrort vezetett be mindazok megfélemlítésére, akiknek eszébe juthat tiltakozni az erkölcsileg elfogadhatatlan helyzet ellen. Úgyszintén rendõrterror fenyegeti mindazokat, akik az eddigi „politika" súlyos terhei ellen tiltakoznak.

A rendõrterror a múlt év október 23-án, '56-os forradalmunk ötvenedik évfordulóján tombolt a legféktelenebbül, mintegy szándékosan megfosztva az embereket az ünneplés lehetõségétõl. Nem lehet tudni, hogy a budapesti miniszterelnök mit készít március 15-ére az ismét ünnepelni készülõk számára.

A Magyarok Világszövetsége elhatárolódik az ilyen és hozzá hasonló budapesti politikusoktól. Ezért az MVSZ Elnöksége arra hívja a világ magyar közösségeit, ne engedjék megalázni magukat azzal, hogy végighallgassák Gyurcsány Ferenc üzenetét vagy elviseljék az õ szereplését, illetve azon politikusok szereplését, akik 2006. október 6-án szavazatukkal segítették az õ politikai túlélését.

A Magyarok Világszövetsége Elnöksége

(2375/070314)

Tájékoztató hírleveleink küldését bármely címrõl a feladónak küldött "Lemondás" tárgyú üres levéllel lehet leállítatni, illetve a levélben megjelölt idõtartamra felfüggesztetni.

Ha van rá lehetõsége, küldje tovább hírleveleinket barátai, rokonai, ismerõsei e-mail címére. Ezzel is segíti a Magyarok Világszövetsége munkáját.

MVSZ Sajtószolgálat






AOL now offers free email to everyone. Find out more about what's free from AOL at AOL.com.