MY PHOTOS, FÉNYKÉP FELVÉTELEIM

PHOTOS: Hungarian events, and other shots
FOTÓK: Magyar Események, és más felvételek:

Most of my pictures are displayed on http://Webshots.Com and you will find my Pictures and/or Albums by searching under : Leslie_Eloed

Legtöbb képem megtalálható a Http://Webshots.Com címen. Albumjaim és/vagy Képeim a keresőben Leslie_Eloed keresőszóra találhatóak.

=========================================

7.08.2007

A JUSTITIA BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE-(17.)

Horn Gyula 75. születésnapján

I.

Horn Gyula 75. születésnapján,- a krónikusan és primitíven hazug, valamint az ’56-os forradalmunk és szabadságharcunk leverésében aktív szerepet játszó (a kádári megtorlást önként segítő) alkoholistát ünnepelte a tudatlanok és az elfogultak népes hazai és külföldi csoportja.

A baloldali médiák kórusban harsogták Horn példátlan érdemeit, a Népszabadság és a Népszava egy-egy teljes oldalt szentelt a pufajkás köszöntésére, kapcsolódva a hazugok táborához.

Horn legfőbb érdemének tartották,- a nyugati határunk megnyitását az egykori NDK-s polgárok előtt, semmibe véve azt a tényt, hogy Horn csak „felsőbb” utasításra cselekedett, és a határsorompó felemelésében annyi szerepe volt, mint az áruházi portásoknak a bejárati ajtók kinyitásában.

II.

Horn Gyula kioktatta hallgatóságát, hogy ha nem lett volna pufajkás, akkor sokan nem lennének köztünk (az élők sorában), mert ő és elvtársai segítettek ’56-ban rendet teremteni Budapesten és az ország többi részében.

Az kimaradt Horn „értékeléséből”, hogy még többen viszont (bizonyítottan), azért nincsenek köztünk, mert a Horn-féle pufajkások vagy likvidálták őket, vagy átadták Kádár bíróságának, ahol „szériában” osztogatták a halálos ítéleteket!

III.

Lendvai Ildikó „fiatalkori botlásának” nevezte Horn pufajkás múltját, meghazudtolva az ünnepeltet, aki ma is büszke a hajdani karhatalmista múltjára és soha nem tartotta botlásnak.

Lendvai önfeledt mámorában nem figyelte Horn nyilatkozatát, és azt sem dolgozta fel a „memória-egysége”, hogy Horn még ma is (hajlott kora ellenére) pontosan ugyan úgy gondolkozik, mint anno dacumál. Vagyis: ebben az értelemben semmit sem változott…

Ha Lendvai hallgatott volna, akkor nem növelte volna elszólásainak eddig is tekintélyes mennyiségét.

IV.

Jó lenne tudni, hogy ha Horn megkapta volna az egyik legmagasabb állami kitüntetést „kimagasló” érdemei elismeréséért, akkor a „Munkás-Paraszt Hatalomért) c. plecsnijét vajon visszaszolgáltatta volna az egykori adományozóknak, vagy a két (egymással nem kompatibilis) csillogó érme együtt tündökölne háromszintes, úszómedencés, szaunás luxuslakásának vörös sarkában?

V.

Gorbacsov szerint: „nem lehetett megúszni ’56-ot a szovjet beavatkozás nélkül”. Az ex főtitkár fatális tévedésben van! A beavatkozás még a szovjet (sztalini) alkotmány, és a Varsói Szerződés Szervezete szerint is jogtalan volt! Ez igazolható azzal is, hogy Jelcin elnök 1992-ben nyilvánosan megkövette a magyar népet az 1956-os agressziójuk miatt.

Sajnálatos, hogy Gorbacsov nem szabadult meg felesleges kilóitól és a vörös vírus ideológiai hatásától…

VI.

Gyurcsány szerint: ”nem volt még a magyaroknak olyan kormánya, amely annyit tett volna, mint a jelenlegi kabinet”…

A betegesen hazudozó, csalással hatalomra jutott kormányfő ez egyszer igazat mondott! Kormánya megnégyszerezte az adóssághalmazunkat, tönkretette az egészségügyet, az oktatást, a MÁV-ot, új adónemek halmazát izzadta ki, államtitkárok és szóvivők „gyártásával” foglalkozott, új kormánynegyed kialakítását vette tervbe, megemelte a rendőrség létszámát, „korszerűsítette” technikai eszközeiket és brutális módon szétverette a budapesti ünnepi felvonulókat.

Hasonló tett(sorozat) az előző kormányok össztevékenységébe sem férne bele, és olyan takarékossági intézkedés sem, amely keretében 40 milliós páncélozott személykocsi rendelhető a kormányfő testi épségének biztosítására, holott a tojások ellen elegendő fekete esernyők „bevetése”, de megtenné egy páncélozatlan felújított Trabant is.

VII.

Horváth Ágnes miniszter-asszony szíves figyelmébe ajánlom, hogy eddigi „áldásos” munkájának szenvedő alanyaként, nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használtam vele szemben, tanúk jelenlétében.

Arról volt szó, hogy fogorvosi kezelésre szorultam, de az egyik kórház szakrendelőjének vezetőjének tájékoztatása szerint, hetek óta nem kap érzéstelenítőt, fogtömő anyagot, valamint egyéb, a fogkezeléshez szükséges kellékeket sem. A gumikesztyűt is csak a jobb kezére húzta fel (vizsgálat céljából), mert azzal is spórolnia kell.

Célszerű lenne - helyi érzéstelenítés céljából -, kalapácsot vagy kőbaltát kiutalni a fogorvosoknak, fogtömő-anyagként pedig (átmenetileg) az ablak gitt is megtenné, a vizit díjból talán erre még futná…


Prof. Dr. Bokor Imre

#end

No comments: