MY PHOTOS, FÉNYKÉP FELVÉTELEIM

PHOTOS: Hungarian events, and other shots
FOTÓK: Magyar Események, és más felvételek:

Most of my pictures are displayed on http://Webshots.Com and you will find my Pictures and/or Albums by searching under : Leslie_Eloed

Legtöbb képem megtalálható a Http://Webshots.Com címen. Albumjaim és/vagy Képeim a keresőben Leslie_Eloed keresőszóra találhatóak.

=========================================

7.05.2007

Horn: A pufajkások a lakosságot védték


a „Kitüntetés" ügy „kitűnően" alakult. Érdekes idézet a HirTV-ből:
Horn: A pufajkások a lakosságot védték"
Közönséges bűnözők ellen harcoltak a karhatalmisták - ismételte meg a Die Weltnek Horn Gyula. A német lap a politikus 75. születésnapja alkalmából készített vele újabb interjút.
Horn hangsúlyozza: a pufajkások a közrendet, a lakosságot védték. "Sokan ma nem lennének itt, ha 1956-ban a karhatalmisták kudarcot vallottak volna" - teszi hozzá.

A volt miniszterelnök szerint 56 októberében Magyarországon a közrend megszűnt, a karhatalmistáknak volt a feladata ezt helyreállítani.

Horn hozzáteszi: ez ma is érvényes, hiszen jól lehetett látni, mi minden megtörténhet, amikor tavaly októberben köztereken romboltak és gyújtogattak.

Idehaza a Népszabadságban és a Népszavában is egész oldalas hirdetésben köszönti 75. születésnapja alkalmából Horn Gyulát, volt pártelnökét a szocialista párt.

Két kakukktojás található Horn Gyula honlapján, a szocialista politikust születésnapján üdvözlő, kizárólag kormányközeli politikusok videóüzeneteit tartalmazó felvételek között.

A vörös szegfűs képükön külföldi politikusok, kormány- és államfők jókívánságait idézik, így Jean-Claude Juncker, Luxemburg miniszterelnökét, Helmut Schmidt-t volt német kancellárt, illetve a volt spanyol miniszterelnököt. Aachen főpolgármestere Horn Gyulát az új Európa alapító atyái közül valónak nevezte, aki mindannyiunk számára sokat tett a szabadságért, békéért és demokráciáért."
Ezek szerint a hazájukat védő szabadságharcosokról mind a mai napig az Horn Gyula véleménye (és társaié, akik kitüntetésre felterjesztették), hogy azok közönséges bűnözők voltak.
Mellesleg, akik sokat vártak az EU csatlakozástól, Horn Gyula „alapitó atyaságától" most már igazán jól érezhetik magukat az „új Európá"-ban.
Üdvözlettel:
Harsányi Lajos

No comments: